Guido van den Ende

Via GE SHARP | creative agents zet ik mijn ervaring in om creatievelingen te helpen bij het maken van mooie plannen. Mijn inzet kwalificeert zich door volgende kwaliteiten: service gericht, goedbedoeld kritisch en constructief met een snufje eigen inbreng. Door te spreken, schrijven, rekenen en redigeren voor en met opdrachtgevers in strategie- en fondswervingstrajecten zorg ik voor een op smaak gebracht plan en een organisatie die klaar is voor het opdienen.

Ik werkte als zakelijk leider voor diverse festivals en orkesten. Fondswerving hoorde daar altijd al bij: is het tijd om creatieve plannen concreet te maken, maar weet u nog niet precies hoe? Staat u voor de uitdaging uw project duurzaam boven het maaiveld te laten uitsteken? Bent u op zoek naar courante financieringsmogelijkheden ter ondersteuning van uw idealen? Dan ben ik graag uw bezielde sparringpartner.
Het contextgericht aanscherpen van mooie plannen, creatief benaderen van de financieringsproblematiek en een gestructureerde aanpak is mijn forte én genoegen. De ervaring die ik heb opgedaan als zakelijk leider en producent van verschillende podiumkunsteninstellingen vormt een solide basis voor mijn werk als strategisch adviseur en fondsenwerver in een breder werkveld. Ik zet mij graag in voor cultuurmakers, onderwijsinstellingen en sociaal maatschappelijke projecten (zie ook de portfolio). Bel of mail, ik sta u met plezier en vrijblijvend te woord.

Guido van den Ende