Guido van den Ende

Sinds september 2017 zijn wij, Guido van den Ende en Hannes de Vries, GE SHARP | creative agents, maar als zakenpartners werken we al ruim 17 jaar samen. We werken graag voor creatievelingen, omdat we weten dat we met onze ervaring mooie plannen tot bloei kunnen laten komen. Daarbij zijn we service gericht, goedbedoeld kritisch en constructief met een snufje eigen inbreng. We brengen uw project graag op smaak en helpen dit te verkopen aan de rest van de wereld. Dat doen we via ons impresariaat, dat bestaat uit een select gezelschap van artiesten, waar Hannes zich voor inspant. En we spreken, schrijven, rekenen en redigeren voor en met opdrachtgevers in strategie- en fondswervingstrajecten. Daar weet Guido dan weer het fijne van. Samen zijn we scherper, maar apart kunnen we ook wel wat: 

Ik werkte als zakelijk leider voor diverse festivals en orkesten. Fondswerving hoorde daar altijd al bij: is het tijd om creatieve plannen concreet te maken, maar weet u nog niet precies hoe? Staat u voor de uitdaging uw project duurzaam boven het maaiveld te laten uitsteken? Bent u op zoek naar courante financieringsmogelijkheden ter ondersteuning van uw idealen? Dan ben ik graag uw bezielde sparringpartner.
Het contextgericht aanscherpen van mooie plannen, creatief benaderen van de financieringsproblematiek en een gestructureerde aanpak is mijn forte én genoegen. Hannes leent graag zijn brein uit om de nodige denkkracht te vergroten. De ervaring die ik heb opgedaan als zakelijk leider en producent van verschillende podiumkunsteninstellingen vormt een solide basis voor mijn werk als strategisch adviseur en fondsenwerver in een breder werkveld. Ik zet mij graag in voor cultuurmakers, onderwijsinstellingen en sociaal maatschappelijke projecten (zie ook de portfolio). Bel of mail, ik sta u met plezier en vrijblijvend te woord.

Guido van den Ende