Nieuws

"Tosca Opdam speelt vioolconcert van Robin de Raaff

20 mei 2019

…haar dubbelgrepen stijgen op naar stratosferische hoogte”, volgens de Volkskrant. Tosca Opdam heeft samen met het Nederlands Philharmonisch Orkest onder leiding van Marc Albrecht twee optredens verzorgd in het Concertgebouw te Amsterdam!

De jonge celliste Anastasia Kobekina sluit zich aan bij GE SHARP

29 april 2019

We verheugen ons op de samenwerking met de jonge celliste Anastasia Kobekina! Zij heeft zich per direct bij GE SHARP aangesloten voor General Management.

We verheugen ons op deze samenwerking

Welkom Joyce Yang bij GE SHARP

6 februari 2019

Met trots maken we bekend, dat de geweldige pianiste Joyce Yang zich bij GE SHARP heeft aangesloten voor Europees management.

We verheugen ons op een inspirerende samenwerking.

Welkom Roger Kalia bij GE SHARP

20 januari 2019

Verheugd kunnen we aankondigen, dat de jonge Amerikaanse Dirigent Roger Kalia zich bij GE SHARP heeft aangesloten voor Europees management.

We verheugen ons op een mooie samenwerking.

Welkom Eldbjørg Hemsing bij GE SHARP

14 december 2018

Met trots kunnen we aankondigen, dat de geweldige Noorse violiste Eldbjørg Hemsing zich bij GE SHARP heeft aangesloten voor lokaal management in Nederland, België en Luxemburg. We verheugen ons op een mooie samenwerking.

Welkom Yeol Eum Son bij GE SHARP

1 oktober 2018

We zijn verheugd aan te kondigen, dat de pianiste Yeol Eum Son zich bij GE SHARP heeft aangesloten voor lokaal management in Nederland en België in samenwerking met IMG London.

Tosca Opdam met wereld premiere in de Carnegie Hall

18 mei 2018

De Nederlandse violiste Tosca Opdam maakt haar debuut in de Carnegie Hall’s Weill Recital Hall op 4 Juni 2018 met een programma rondom het thema

Lees meer...